Sådan undgår du energivampyrer eller narcissister

De fleste af os har flere gange i livet mødt en narcissist. De er i starten yderst charmerende og viser tydeligt, at de gerne vil dig. Så snart du har kritiseret dem eller såret dem ved at afvise at gøre som de ønsker, så vender de sig mod dig. Gå ikke ind i et skænderi med dem, forsøg ikke, at få dem til at forstå dig. Det vil ramme dig som en boomerang.

Continue reading

Kom ud af ensomheden i fællesskab med andre

Det kan tære hårdt på én at føle sig ensom, og selvom de færreste nok vil gå gennem deres liv og aldrig have følt sig ensom, så er det ikke en situation, som skal være konstant. Hvis din ensomhed har stået på i længere tid og føles permanent, så er det på tide, at du får hjælp, så du kan komme videre og få glæden tilbage i dit liv!

Continue reading

Få hjælp til at tage beslutninger

Jeg kan ikke fortælle dig, hvad du skal gøre, og hvad der vil være den rette beslutning for dig, men jeg kan hjælpe dig med selv at finde vejen derhen. I sidste ende er det kun dig, som kan træffe beslutningen, men jeg hjælper dig i din beslutningsproces, så du træffer det rigtige valg for netop dig og dit liv.

Continue reading